5 tips voor voldoende hydratatie

Hydratatie

Hydratatie, oftewel genoeg water drinken, is enorm belangrijk. Onder andere voor je nieren, hersenen, stoelgang, spijsvertering, en om afvalstoffen te elimineren. Tijd om daar eens dieper op in te gaan!

11x de beste podcast over persoonlijke ontwikkeling

Podcast over persoonlijke ontwikkeling

2023 is hét jaar om met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan. Een positieve mindset is immers de basis van een gezonde levensstijl. Wil jij aan jezelf werken, sterker in je schoenen staan, je beter in je vel voelen? Dan heb ik voor jou 11x een inspirerende podcast over persoonlijke ontwikkeling.

Naar de sportschool, zo begin je eraan

Naar de sportschool

Naar de sportschool gaan kan in het begin nogal overweldigend zijn. Hoe werkt alles? Doe ik het wel goed? Kan ik dat wel? Deze tips zullen je het gemakkelijker maken om de eerste stap te zetten. Veel plezier!

Zo kun je een winterdip voorkomen: 12 praktische tips

Winterdip voorkomen

Hoe kun je een winterdip voorkomen? Het is een vraag die ik al vaak voorbij heb zien komen. En dat is niet zo gek! De donkere maanden zijn weer begonnen. Misschien heb je moeite om je aan te passen aan de wintertijd. Of heb je minder energie als voorheen, en voel je je uit balans. Het zijn allemaal signalen van een aankomende winterdip. Ik help je om daar verandering in te brengen!

Winkelwagen